Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A négeres Old Spice reklám...

A négeres Old Spice reklám szerintetek is gagyi?

Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Nekem tetszik. :D
2011. máj. 20. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
A termék gagyi. A reklám mindegy, hogy tetszik-e. A lényeg, hogy felfigyelj rá, és bekerüljön a tudatalattidba a dezodort (vagy az after shave-et) és a márkanevet összekötő asszociáció.
2011. máj. 20. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
utáloooooooooooooooooooooooooom!!!!!! kiráz a hideg tőle de komolyan. Bezzeg a sörös reklámok mindig olyan jók! :D Meg nekem a mostani Coca-Colás tetszik még nagyon!
2011. máj. 20. 22:12
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Engem idegesit es mindig azon filozok h azok a csajok h ereznek akiknek a pasijuk egy izzadt elhanyagolt pacak :)))
2011. máj. 20. 22:38
 5/7 anonim válasza:
38%
RASSZISTA
2011. máj. 20. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát én szakadtam rajta hisz akkora baromság, hogy már fájt is :))
2011. máj. 21. 00:18
 7/7 anonim válasza:
45%

Mi az, hogy "négeres"? Rasszista vagy? Nyugodtan írhattad volna a reklám címét (The Man Your Man Could Smell Like) vagy a színész nevét (Isaiah Mustafa). Aki gagyinak tartja, az szerintem nem érti. Az évtized legjobb kampányát legagyizni azért elég meredek :D Többek közt nyertek vele Cannes-ban is, és irtózatosan megnőttek a P&G eladásai.

Pont az benne a zseniális, hogy a nőket célozza meg, nem a férfiakat, és amellett, hogy szórakoztató profitot is hoz. És nem tudom, volt-e bárki, aki csinált olyat, hogy két napon keresztül élőben válaszolgat az embereknek ilyen kis viral videók formájában, ami szintén irtó nagy dolog, sőt, gyanítom példaértékű. Ritka, hogy a kreativitás győzedelmeskedik az óvatosság felett, ez pedig igen ékes példája annak.

Hogy gagyi lenne? Szerintem egyáltalán nem az.

2011. máj. 22. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!