Meddig kéne lehúzni a péniszen a bőrt?
Figyelt kérdés
2011. máj. 20. 14:54
1/12 anonim válasza:
Annyira, hogy a makkod teljesen kint legyen. Ha nem megy akkor fitymaszűkületed lehet. Akkor menj orvoshoz.
2/12 anonim válasza:
Addig amíg meg nem akadályoz benne a fitymafék.
3/12 A kérdező kommentje:
Ha fitymaszűkületem van azt csak orvosi segítsége lehet megoldani? És ha nem megyek el hozzá, akkor a későbiekkben lessz valami bajom?
2011. máj. 20. 15:04
4/12 anonim válasza:
egyrészt a szexnél gondot okozhat, mert fájhat. másrészt ha nem takarítod ki alatta, akkor begyulladhat, ezt nem részletezném különösebben...
házilag ne próbáld megoldani. doktorbácsi megoldja. minnél hamarabb, annál jobb.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2011. máj. 20. 15:10
6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 14 éves vok. Van rá még esély ,hogy magától megoldódjon?
2011. máj. 20. 15:11
7/12 anonim válasza:
Próbálhatod fürdés közben, meleg vízben tágitgatni. Mindig jobban, amíg nem fáj nagyon. Néha sikerül. De egy idő után csak menj orvoshoz. Nem nagy ügy.
8/12 A kérdező kommentje:
Szerintem este kipróbálom fürdés közben. Esetleg ha csinálok róla képet, hogy medig bírom lehúzni megutdja valaki mondani, hogy télleg fitymaszűkületem van-e?
2011. máj. 20. 15:21
9/12 anonim válasza:
Nem kell ahhoz fotó, azt úgy is leveszik. Ha nem "bukik" ki teljesen a makkod, akkor az van.
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor sajna az van.:( Köszi mindenkinek a segítséget.
2011. máj. 20. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!