Diákmunka gyanánt a Tescoban kasszásként milyen feladatokat kell ellátnom? Milyen veszélye van?
Beállítottak kasszás mögé h tanuljunk de azt mondták következőleg egyedül kell..
Van egy pár kérdésem: Hogyan tudok forintról euróra váltani ha külföldi vendég jön?
Van pl. répából 3 féle.Honnét tudjam h a gépen a 3 közül melyiket kell kiválasztani?
Esetleg tudtok mondani gyors kódokat amit érdemes megtanulni?
Van egy pár kérdésem: Hogyan tudok forintról euróra váltani ha külföldi vendég jön?
Erre elvileg van egy gomb a gépen, ezt az ottaniaktól kérdezd meg melyik. az aktuális árfolyamot is ki kell tenniük egy papírra.
Van pl. répából 3 féle.Honnét tudjam h a gépen a 3 közül melyiket kell kiválasztani?
Csomósra és kimértre gondolsz, vagy fajtákra? Ha fajták, akkor kérdezz meg valaki kollégát. Esetleg a vevőt is kérdezheted, de ezt nem igazán javaslom, mert nem mindenki segítőkész ( vagy nem is tudja) és ha egy kötekedős hülyét fogsz ki, még lehet hogy be is panaszol ezért.
Esetleg tudtok mondani gyors kódokat amit érdemes megtanulni?
Zsemle, kifli, gyakran vásárolt péksütik, zöldségek, gyümölcsök.
Az ex tescos
Köszönöm a válaszokat.Eddig 2x voltam,egyre jobban megy.
Pénzben eddig többletem volt,viszont utalványban volt 600 minuszom :S
Valamit rossz helyre ütöttem vagy mi?
Pl. a következő utalványokat scennelni kell vagy tesco utalványként kell beütni?
Az első utalvány:
Másik:
Lécci írd le h mit scennelünk :) Ha szükséges googléból tudsz képekből linket is hozni.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!