Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Diákmunka gyanánt a Tescoban...

Diákmunka gyanánt a Tescoban kasszásként milyen feladatokat kell ellátnom? Milyen veszélye van?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 13:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Beállítottak kasszás mögé h tanuljunk de azt mondták következőleg egyedül kell..

Van egy pár kérdésem: Hogyan tudok forintról euróra váltani ha külföldi vendég jön?

Van pl. répából 3 féle.Honnét tudjam h a gépen a 3 közül melyiket kell kiválasztani?

Esetleg tudtok mondani gyors kódokat amit érdemes megtanulni?

2011. máj. 24. 20:58
 12/16 A kérdező kommentje:
???
2011. máj. 26. 22:54
 13/16 anonim ***** válasza:

Van egy pár kérdésem: Hogyan tudok forintról euróra váltani ha külföldi vendég jön?

Erre elvileg van egy gomb a gépen, ezt az ottaniaktól kérdezd meg melyik. az aktuális árfolyamot is ki kell tenniük egy papírra.

Van pl. répából 3 féle.Honnét tudjam h a gépen a 3 közül melyiket kell kiválasztani?

Csomósra és kimértre gondolsz, vagy fajtákra? Ha fajták, akkor kérdezz meg valaki kollégát. Esetleg a vevőt is kérdezheted, de ezt nem igazán javaslom, mert nem mindenki segítőkész ( vagy nem is tudja) és ha egy kötekedős hülyét fogsz ki, még lehet hogy be is panaszol ezért.

Esetleg tudtok mondani gyors kódokat amit érdemes megtanulni?

Zsemle, kifli, gyakran vásárolt péksütik, zöldségek, gyümölcsök.

Az ex tescos

2011. máj. 29. 22:33
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Eddig 2x voltam,egyre jobban megy.

Pénzben eddig többletem volt,viszont utalványban volt 600 minuszom :S

Valamit rossz helyre ütöttem vagy mi?

Pl. a következő utalványokat scennelni kell vagy tesco utalványként kell beütni?

Az első utalvány:

[link]

Másik:

[link]

Lécci írd le h mit scennelünk :) Ha szükséges googléból tudsz képekből linket is hozni.

Köszönöm

2011. jún. 2. 13:55
 15/16 A kérdező kommentje:
És amikor nem akarja bescennelni sehogy sem az árut,és a súlyát írjuk be,utána meg az áru kódot akkor az első 6 vagy 8 szám kell ?
2011. jún. 2. 21:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos ezúttal nem tudok válaszolni, mert nekem anno még nem kellett utalványokat scannelnem. A mérős kódos dolgot meg már sajnos elfelejtettem, mivel 2,5 éve dolgoztam ott utoljára. De ha még bármi másban tudok segíteni, szívesen megteszem.
2011. jún. 3. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!