Szolnokon a matchnál a pelikán prázában vagy ugy akarhol hogyan működik a csomagmegőrző szekrény? (bővebben lent)
hány napig kötelesek tárolni az általam otthagyott csomagot?
biztonságos?
leirom a szitut :
osszevesztem baratnommel(15L) (én 18F) de nagyon,de azota mar kibekultunk meg minden de en megszeretnem halalni hogy megbocsajtott és adott még 1 eselyt (am nem masik no van a dologban, ahoz en tulsagosan szeretem)(feltekenysegbol...) mert o szolnoki énmeg miklosi és ritkan talizunk mert most nemtok bejarni hozza mert most anyumek rambiztak 1 nagy felelosseggel biro dolgot ami meg jovoheten is tart)
a multkor az 1 ik gyerekboltban talalt 1 rozsaszin csikos plüss zebrát ami nagyon megtetszett neki (valami 1500 ft) és megszeretnem neki venni es mivel sajnos nemtudunk talizni ezert othagynam a csomagot es valahogyan eljuttatni hozza a kulcsot (ezt a reszt meg nemtom hogyan oldom meg...) ha tudtok lecci segitsetek
a válaszokat elore is köszönöm
am ha van kerdesetek nyugodtan tegyetek fel
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!