Az mér van hogy sokat fingok? Tesi órán is majdnem a futás közben. Csak normális válaszokat
Huhh valami bio-vega-reform-jin-jang lepontozott.Azta.mekkora érvágás. Nem baj,biztos nem értek az élelmiszerekhez bsc+msc-s élelmiszermérnök diplomával és dietetikus barátnővel...
Szóval zöldségek,mint pl répa,káposztafélék,és hüvelyesek:borsó,bab,szója,amitől "szelelsz"
Hát figyelj mozgás közben mocorognak a beleid is szóval nem csoda h pukiznod kell. Ne tudd meg hogy nálunk lányok tesijén szertorna közben hányszor pukiztak be xD egy spárga+puki Tehát nem feltétlenül kóros az eseted.
2. 3. én most felpontoztalak :D
Én orvostanhallgató vagyok és múltkor tartottam előadást a Crohn betegségről ahol ki volt emelve hogy hanyagolni kell a gáztermelő zöldségeket, hüvelyeseket!
Amúgy vhol már olvastam h népbutítás ez az egész sav-bázis eltolódásos valami amivel jól legombolják az embert - mint pl. a lábfürdő méregtelenítő xD ami láb nélkül is elszíneződik.
Sav-bázis már csak ezért is lenne érdekes mert az enzimaktivitás elég pH-függő és jól is néznénk ki ha a belső környezetünk annyira megváltozna h az enzimeink nem tudnának működni...
De am ha valakinek van valami jó cikke- nem wikipedia meg ilyenek- szívesen elolvasom mondjuk egy forrás a MedSol-ból vagy PubMed-ből elég megbízható lenne...
És relax nem, nem utasítok el minden természetgyógyászatos dolgot élből...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!