Mi a keresztnevetek, és a becenevetek, és mi a története?
Az enyém Anett,becenevem Lotika,tesóm ragasztotta rám,nem tom miért de Lótetűnek nevezett egy ideig,utáltam miatta,ezért leszépítette Lotikának!
Az internetes becenevem: Nettiko,Anettből indult ki,mivel nem tudtam ugy reg. h. Netti, hozzátettem a kot is,így lett Nettiko.
Fiatal koromban "tojás"-nak hívtak, mert olyan alakú volt a fejem.
(szerintem most is olyan)
13 becenevem van, mindegyik egy egy történettel és mindegyik egy + becenévvel pl.:
aki Alastornak hív, az hív még Katonának is, aki Santerinek az hív Veteránnak is (mindenféle stílusban van nevem...
Erika vagyok, és a becenevem Szuzy, ammi onnan jött h vkit nyugtattam h "szú-szááá" és valaki félreértette, és ebből lett a Szuzy.
Egy kis érdekesség: Szuzy az ugye Susan, ami magyarul Zsuzsa. Anyumat Zsuzsannának hívják XD
Gyula a keresztnevem, de UTÁLOM:DDD Szerintem nem illik hozzám, ráadásul ezt már egy idősebb emberhez képzelem, de én "csak" 20 éves vagyok:D Apunak is ez a neve amúgy, azért kaptam.
Szerencsére senki nem használja teljes alakban, esetleg hivatalos helyeken, de ott kibírom és kész. Általában Gyuszi, Gyuszkó, ezeket még el is viselem. Van, aki csak "Gyusz"-nak:D Újabban egy lány "Nyuszkó"-nak hív:D Nem igazán tetszik, de ez van. Legalább röhögünk.
Kiskoromban voltam: Nyuszi (kössz...:D), Gyuszika, Gyuszkó-nyuszkó, Gyuszkó-muszkó
Alíz vagyok és Alice
Az Alíz Csodaországban-ból
Meg néha Zemira
Az meg azért mert a Zelmirából kihagyták az l betűt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!