Ki milyen "különleges" képességet (geket) szeretne birtokolni?
Figyelt kérdés
Belátom elég bizarr kérdés, de gondolom talán már sokan elgondolkodtak rajta (legalább kiskorukban) hogy milyen szuper erőt/képességet szerettek volna.Amugy nekem ezek egy filmhez kellenének ötletnek.
Mindenféle válasz jöhet, olyan is amit már láttatok filmeken(mint x-men,heroes,szupersuli,negyedik,stb...) na és főleg saját ötleteket várok, ami esetleg még nem volt egyik szuperhősnek sem?
Hátha valaki mondd valami nagyon jót!
Várom a válaszaitokat!
2011. máj. 16. 18:23
1/9 anonim válasza:
én a telekinézis képességet birtokolnám a legszívesebben. Ezt már láttam a tévében, olyat nem tudok amit még nem mutattak be valamelyik kommunikációs csatornán keresztül :)
2/9 anonim válasza:
az idő visszafordítás/megállítás nagyon jó lehet,de egy kámehámét se lenne rossz elnyomni néha:D
4/9 anonim válasza:
Gondolatolvasás..könnyebb lenne az életem :D
5/9 A kérdező kommentje:
látom megy ez, de senkinek nem jut eszébe valami új, amit még nem mutattak filmen, de mégis milyen jó lenne ha lenne
?!
2011. máj. 16. 18:45
6/9 anonim válasza:
Például ha tudnám szabályozni hogy ki fingja el magát bármilyen helyzetben az ütős lenne:D
7/9 anonim válasza:
Tetszőleges alakváltás, a testem akármilyenné vagy akármivé alakítása. Teleportálás. Nem túl eredeti, de főleg ezek kellenének. :D
8/9 habibi válasza:
minden kívánságom teljesülne :) - ebben benne van minden
9/9 anonim válasza:
Jó lenne, ha tudnék repülni, a teleportálás is egész jól jönne nekem is.... Különleges dolog lenne ha képes lennék uralkodni a jó és rossz érzéseimen, tudnám, melyik miért van, mi az oka és a célja és tudnám őket jól használni... ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!