Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki milyen "különleges" képessé...

Ki milyen "különleges" képességet (geket) szeretne birtokolni?

Figyelt kérdés

Belátom elég bizarr kérdés, de gondolom talán már sokan elgondolkodtak rajta (legalább kiskorukban) hogy milyen szuper erőt/képességet szerettek volna.Amugy nekem ezek egy filmhez kellenének ötletnek.

Mindenféle válasz jöhet, olyan is amit már láttatok filmeken(mint x-men,heroes,szupersuli,negyedik,stb...) na és főleg saját ötleteket várok, ami esetleg még nem volt egyik szuperhősnek sem?

Hátha valaki mondd valami nagyon jót!

Várom a válaszaitokat!

2011. máj. 16. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
én a telekinézis képességet birtokolnám a legszívesebben. Ezt már láttam a tévében, olyat nem tudok amit még nem mutattak be valamelyik kommunikációs csatornán keresztül :)
2011. máj. 16. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
az idő visszafordítás/megállítás nagyon jó lehet,de egy kámehámét se lenne rossz elnyomni néha:D
2011. máj. 16. 18:37
 3/9 anonim ***** válasza:
jedi erő
2011. máj. 16. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolatolvasás..könnyebb lenne az életem :D
2011. máj. 16. 18:39
 5/9 A kérdező kommentje:

látom megy ez, de senkinek nem jut eszébe valami új, amit még nem mutattak filmen, de mégis milyen jó lenne ha lenne

?!

2011. máj. 16. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Például ha tudnám szabályozni hogy ki fingja el magát bármilyen helyzetben az ütős lenne:D
2011. máj. 16. 18:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Tetszőleges alakváltás, a testem akármilyenné vagy akármivé alakítása. Teleportálás. Nem túl eredeti, de főleg ezek kellenének. :D
2011. máj. 16. 18:58
 8/9 habibi ***** válasza:
minden kívánságom teljesülne :) - ebben benne van minden
2011. máj. 16. 19:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha tudnék repülni, a teleportálás is egész jól jönne nekem is.... Különleges dolog lenne ha képes lennék uralkodni a jó és rossz érzéseimen, tudnám, melyik miért van, mi az oka és a célja és tudnám őket jól használni... ilyesmi
2011. máj. 16. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!