Veletek is csinálnak ilyen bunkóságokat emberek?
Pl. írok valakinek levelet,nem válaszol,pedig látom,hogy folyton fent lóg,tehát nem mondanám,hogy nincs ideje.Vagy bejelölöm ismerősnek (úgy,hogy valóban ismerem,vagy legalább már váltottam vele pár szót),látom,hogy másokat visszajelöl,engem nem.Vagy volt osztálytárs ugyanez,egy b.nőmet visszajelölte,engem nem,pedig én még többet is beszélgettem vele,mint az a barátnőm.Egyáltalán nem tartom magam cikinek,átlagos külsejű,mosolygós lány vagyok..stb,tehát nem is az,hogy ronda a profilképem,és nem akarnak látni.Aztán volt,hogy egy hirdetésre kérdeztem vissza (lakás),elolvasta,de nem válaszolt,pedig állítólag sürgősen keres lakótársat.(egy lány) Nem értem,oké,ha egyszer előfordulna,de most már egyre sűrűbben!
Vagy én vagyok túl érzékeny ezekre a dolgokra? Én mindig válaszolok mindenkinek,ha pedig nem akarom visszajelölni,megírom neki,h bocsi,de nem ismerlek annyira.Ez így olyan sz.r. 19/L
Nálam is előfordul Én nem veszem komolyan. Különbözőek az emberek.
18/F
loool ez nagyon nagy...Internet dráma a XXI. századra :D
Nehogy már amiatt romoljon az önértékelésed hogy nem jelölgetnek vissza a neten.
Eleve nem veszik a netet sokan annyira komolyan, másrészt meg nem is látnak, nem is tudják ki vagy szóval hogy lehetne a te tulajdonságaidnak köze az egészhez?
Sajnos levélírásban én is notóriusan lusta vagyok, szemtől szembe könnyen kommunikálok de amíg egy levelet megfogalmaz az ember az sokszor nehezebbnek érződik, ezért sokan lassabban is válaszolnak. A hirdetésekre válasz is olyan mint pl. egy állásinterjú, nem mindig írnak vissza annak aki nem felelt meg, azt meg nem tudod hogy miért (lehet hogy kiadta egy barátnak/rokonnak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!