Tanácsot szeretnék kérni, lehetséges-e?
Küldj egy képet, sajnos ezt így nem lehet megmondani, hogy jó lennél e modellnek.
De viszont ha modell akarsz lenni, akkor el kell viselned, hogy folyamatosan megnéznek majd az utcán, tudnod kell kezelni a hírnevet.
De jó a gázsi, szóval szerintem nem rossz.
Egyik (főiskolás) osztálytársnőm is csinálta, meg lehet próbálni. (Ha nem életcél akkor is.)
Van benne esetleg annyi kockázat hogy ott tényleg minden a külsődről szól, amiben nem is az a baj ha nem felelsz meg, hanme hogy ha igen akkor ilyen (elvileg) sekélyes dolog mint a fizikai szépség szabja meg mindennapjaidat. Ha nem hülyülsz bele akkor viszont csináld nyugodtan. Mindenkinek kötelessége igyekeznie javítani a külsejét ahogy tudja, és ha még fizetnek is érte, akkor máris átugrottad azt ami a legtöbb embernél az akadálya :) (pénz/idő).
Azt nem tudom lelkileg mennyire romboló a dolog (szerepléssel járó stressz, fotósok/közvetítők tisztelnek-e), vagy hogy Mo.-n mire tudsz jutni vele. Ha nem kallódsz el akkor elvileg van sok rokon szakma ahol a modellkedés esetleg jó ajánlólevél egy öntudatos nőnek. De mondom, nem tudom hogy mi hol tartunk Mo.-n. Biztos hogy el lehet kallódni ha az ember hagyja vagy tisztességtelen emberek közé keveredni.
Egyébként milyen fajta modell? :) Fotómodell, ruha, stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!