Mit tegyek? Keressek új barátokat?
A helyzet az, hogy van egy barátnőm(X), és van egy másik barátnőm is(Y). X az úgymond legjobb barátom, Y-al meg régebben hétvégenként találkoztunk, beszélgettünk. X és Y nemrég ismerték meg egymást. Y inkább X-et hívja el hétvégente magához, mint engem. Mindig egymással vannak szinte, és ez eléggé bántó, hogy engem el se hívnak. Amúgy X-nek már mondtam, hogy ez zavar, hogy mindig Y-al van, de ő azt mondta, hogy ha hívják akkor ő megy. Én is hívtam már azóta pár helyre, de az a baj, hogy Y mindig előbb szól neki, hogy találkozzanak, én meg nem akarok velük 3-asba lenni, mert én úgy nem érzem jól magam. Az meg eléggé idegesítő, hogy X folyton arról beszél hogy Y ezt csinálta meg azt csinálta meg minden... és hétvégente is Y-nál alszik, meg olyanokkal lóg, akikkel régen én is sokat voltam együtt...
És ezek után mit csináljak? Várjam meg, még keresnek engem és addig egyedül leszek? Mert rajtuk kívül nincsenek olyan ismerőseim akikkel szoktam találkozgatni......
Szerintem keress más barátokat, járkálj velük szórakozz!
Tégy úgy, mintha elfelejtkeztél volna róluk, vagy nem érdekelnének. Ha igazi barátaid, biztos vagyok benne, hogy keresni fognak, meg kérdezősködni, és akkor mondd el nekik, hogy szeretnél több időt velük tölteni. Ennyi.
Ha meg már nem a barátaid, keress másokat! Biztos vagyok benne, hogy sokan szívesen barátkoznának veled. Mutass magadból kicsit többet a világnak, akár a buszon is találkozhatsz a jövőbeli barátaiddal, csak merj beszélgetni! Nem kell mindig másoktól függni.
Na sok sikert!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!