Mit jelenthet ha leesik a kép a falról?
Figyelt kérdés
Kb.1 hónapja folyamatosan leesnek a képek a falról...
Nem vagyok babonás,de de mégis aggaszt,mert egy ismerősöm szerint ez nem jelent jót a család számára,sőt halált is jelenthet :S
Legrosszabb az utolsó szituáció volt,egy nagy dübbenést hallottam a szobából és nem tudtam mi volt az.
Másnap vettem észre,hogy megint csak leesett egy kép,amin az anyukám volt és a kishúgom...
Jelent ez valamit?Tényleg rosszat és félnem kéne,vagy jelentéktelen?
2011. máj. 15. 13:16
1/5 anonim válasza:
Ez nagyon rossz jel!
Azt jelenti, hogy még egy képet sem tudsz rendesen felrakni...
2/5 A kérdező kommentje:
A kép körülbelül 7 éve ott lóg a falon és még a szög sem lazult meg!!!
2011. máj. 15. 13:24
3/5 anonim válasza:
A képek maguktól estek le? Vagy esetleg kilazult a rögzítő, elszakadt a madzag, vagy a szög miatt, ha kisebb képek akkor a huzat miatt stb? Biztos nem találsz rá semmi megmagyarázható indokot? :/
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg azt hogy kis éjjeli asztalra vagy polcra rakod a képeket. Ha akkor is leesnek.. \:
Próbálj meg utána nézni könyvekben vagy a neten !
5/5 anonim válasza:
Történt végül akkoriban valami rossz a családdal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!