Miket tudnek eladni a piacon? 15/L
cukrot,sót,tésztát,lisztet,ruhát,szotyit
cigit,piát stb
Menj ki, nézz körül, hogy mások mit árulnak. azt talán te is. Gondolj bele abba, hogy mások mit nem árulnak, de a vevők mit vennének szívesen, és azt tutira.
Elég konkrét voltam?
"...en csak azt kerdeztem hogy ott miket tudnek eladni."
Akkor a válaszom erre, gyakorlatilag mindent! "Elég konkrét voltam?"
Nézd meg egy vatera, vagy teszveszen mi mindent árulnak. Sokszor látok olyan dolgokat is, amikről nem is tudtam, hogy léteznek. És megveszik az emberek!
Vagy van nálunk is a vásárnak olyan része, ahol ilyen "földrepakolósok" vannak és használt dolgokat árulnak. Tényleg még olyan dolgokat is láttam, amim nekem is volt, de olyan ócskaságnak tartottam, hogy kidobtam. Itt meg árulják! És elég sokan szoktak tolongani ezeken a használt cuccos részeken is. A többség csak nézelődik, de vásárolni is szoktak sokan.
Szóval szerintem nincs ember, aki neked készít egy listát, hogy miket árulhatnál, ha lenne olyanod. Mert gyakorlatilag ezer oldalon keszresztül lehetne sorolni a lehetséges tárgyak listáját, de még akkor sem írtunk volna le mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!