Igényesség elmarad? Te ezzel hogy vagy?!
Nem értem ezt az önkioldó mániát, szerintem önmagában a tükörben fényképezkedéssel nincs baj, mivel sokkal jobb fotókat lehet így csinálni, mintha beállítanám a kamerát aztán gyorsan elé állnék, tükörrel szemben ugyanis azonnal látom, milyen lesz a kép, tehát nagyobb az esély rá hogy nem valami gány fotót csinálok.
Jó, egyesek tényleg elég gázul csinálják (redvás tükör - eleve tisztának kellene lennie, nem csak fotózkodás előtt, de mindegy -, csücsörítés, pózolás...), de önmagában attól még hogy tükörben van fotózva, azzal semmi baj nincs.
21:55ös tudom, hogy nem azok, de akkor is most csak észreveszik hogy milyenek.. meg ha kimennének természetes fényekhez akkor máris jobb lenne
21:57es jó legyen tükörbe fényképezkedés, de akkor legalább takarítsák már le ha bele is vakuznak mert akkor csak jobban látszódik a szutyok.. de hát mind1 vannak akik így szeretik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!