Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cthulhu, Ki hisz benne és...

Cthulhu, Ki hisz benne és miért ( nem )?

Figyelt kérdés
Én igazából kicsit hiszek benne, vagyis nem cthulhuban pontosan hanem hogy valami van a tengerek alján :D mert azért elég nagy és tuti van valami baszom nagy dög az alján :d Szerintetek?
2011. máj. 13. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Cthulhu egy fiktív űri lény, melyet H.P. Lovecraft teremtett 1926-ban.

Cthulhu nem létezik szerintem, ennek ellenére szerintem is létezhetnek hatalmas állatok a tengerek mélyén. Nem is olyan régen találtam egy fotót egy hatalmas tintahalról, mellette búvárokkal, hát elképesztő mekkora volt. A búvár akkora volt kb. mint a szeme.

2011. máj. 13. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
én nem hiszek benne, de azért nem is nevetem ki azokat aki igen :) nem tudhatja senki
2011. máj. 13. 15:57
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D végre értelmes emberek :)
2011. máj. 14. 22:00
 4/5 anonim válasza:
nem létezik az évek alat az emberek minden baromságot kitaláltak:cthulhu,frankenstein,loch ness-i szörny űrlények,szörnyek,chupacabra ezek mind hokusz pokuszok nem léteznek gondolkodj és aztán kérdez.
2011. jún. 15. 20:06
 5/5 anonim válasza:
én elmondom hogy ilyenek em léteznek semmi bizonyiték meg minden majd ha a kutyámat eszi valami vagy láttom akkor hisszek
2011. jún. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!