Hogy tudok lekoptatni valakit rólam valahogy?
Figyelt kérdés
Mert most van 1 srác aki hozzám jár asziszi hogy haverok vunk meg minden de én nem akarom hogy átjárjon és elrabolja az egész délutánom,amúgy is tök uncsi gyökér.Hogy koptassam le ma már az ajtót se nyitottam ki mintha nem lennék itthon2011. máj. 13. 14:33
1/4 anonim válasza:
És ha megmondanád neki, hogy unod. Hagyjon békén. Téged ő nem szórakoztat.
2/4 anonim válasza:
hát ne nyisd ki.
ha mégis megteszed akkor tégy úgy mintha ott se lenne..nézd levegőnek, egyél, igyál, tv-zz, tanulj, érezni fogja hogy felesleges. ha hozzád szól rendezd le egyszavas válasszal vagy ne válaszolj. ennyi.
3/4 anonim válasza:
Nyáron nekem is pont ilyen volt, egy gyerek állandóan idejárkált, minden délután kb. és én már rohadtul untam mert amit csinált az már zaklatás számba ment. és hiába mondtam neki hogy nem érek rá vagy nem akarok elmenni sehova meg vele lenni őt ez nem érdekelte. és úgy szedtem le magamról hogy elintéztem hogy megutáljon, ne akarjon ő se haverkodni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat
2011. máj. 14. 12:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!