Én hallottam már a Szabellát - egy riportfilm készült egy nőről, akinek 18 évesen (vagy még korábban) valami szörnyű betegségben meghalt a lánya. Ezt a lányt hívták így, úgyhogy nekem azért nem tetszik, mert ezt a tragikus történetet juttatja eszembe.
A Zelda növénynévre emlékeztet (mint a zeller :D), maximum madárnak adnám, de embergyereknek nem.
A Lara giccses, nyálas és nem is hangzik dallamosan. Ráadásul számomra érthetetlen módon túl népszerű, pedig gyakori vezetéknevekhez illesztve még kevésbé hangzik jól. úgyhogy én ezt választanám a legkevésbé.
2011. máj. 13. 00:36
33/36 anonim válasza:
a zelda nagyon szép! ma már sokan adnak szokatlan neveket a gyerekeiknek, szerintem ez a modern világ egyik legkevésbé ártalmas velejárója, inkább aranyos, nem értem miért kell szegény kérdezőt így letámadni. ha szemétkedik valaki, az pedig vegye tudomásul, hogy jelentve lesz, vagy fogja vissza magát, ez a 2 eset van. de hogy még kikérje magának, és még rondábbakat írjon, az csak az embert magát minősíti. azért vagyok így felháborodva mert velem is folyton ezt csinálják. az ilyen primitíveket ki kéne tiltani innen. nem lehet tőlük normálisan használni ezt az oldalt. szerintem sokan osztják a véleményem.
2011. máj. 13. 00:37
34/36 anonim válasza:
00:37es vagyok, bocs most látom hogy macskanév lesz, de akkor is szép név a zelda :)
2011. máj. 13. 00:43
35/36 Vree válasza:
"nem gyereknek akarom adni, hanem a cicámnak, csak nem akartam ilyen idióta nevet, mint a kormi, hanem vmi érdekesebbet."
Jááj de miért a "Családi kapcsolatok"-ba küldted az "Állatok" helyett? xD Így rögtön másként fest a dolog.
Pl. a Zeldát nem adnám embernek, de macskának könnyen kimondható, kellemesen rejtélyes név.
2011. máj. 13. 00:45
36/36 anonim válasza:
Komolyan benyögöd hogy a macskádnak lesz miután jól leszóltuk...a csal.kapcs kat.-ba...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!