Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Alkoholizmus elleni segítség...

Alkoholizmus elleni segítség házilag?

Figyelt kérdés
Segítsetek! Édesanyám alkoholproblémákkal küzd évek óta, ezt természetesen Ő nem ismeri el. 60 km-re lakunk egymástól, tehát azt nem tudom megoldani, hogy napi szinten kontrolláljam. Keresztanyám is és Én is már elbeszélgettünk vele erről, Ő természetesen megígérte, hogy abbahagyja. Keresztanyám hétvégenként el szokott menni hozzá, viszonylag kiszámított időpontban. Én csak 3-4 hetente tudok menni hozzá a munkám és a távolság miatt. Akkor mindig „tiszta”. Fenyegetőztünk vele, hogy ha nem áll le, akkor egyikőnk sem fogja rányitni az ajtót. Kerim hétvégén a szokásos időpont helyett, szokatlan időpontban jelent meg nála és sajnos megint ittas volt. Én napi szinten beszélek vele telefonon és mostanában megint előfordul, hogy alig forog a nyelve az ital miatt. Orvosi segítség elől teljesen elzárkózik, csont sovány, és sajnos ránézésre látszik rajta, hogy milyen állapotban van. Segítsetek, hogy tudnák (nk) segíteni neki. Nagyon szeretem és segítségre van szüksége.
2011. máj. 12. 13:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezen sajnos már csak orvos tud segíteni. Sajnálom.Ez betegség.
2011. máj. 12. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
A franciák találtak ki még régebben erre egy hatásos megoldást. Hagyták, hogy a leszokni vágyók jól leigyák magukat, aztán amikor már jócskán eluralkodott rajtuk a „megváltozott tudatállapot“, akkor szépen mindent filmre vettek. Mikor kijózanodtak, akkor meg szépen bemutatták nekik, hogy milyenek voltak. Az eredmény állítólag 100%-os volt. Ez persze csak akkor hatásos, ha az illető ilyenkor "lényegesen" másképp viselkedik mint józanul.
2011. aug. 1. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!