Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit mondjak miért nem mentem...

Mit mondjak miért nem mentem ma suliba?

Figyelt kérdés
Az igazság az,hogy elaludtam és már elég sok hiányzásom van,és 3 napot igazolhat a szülő.Mit mondjak miért nem voltam?Ha azt mondtam,hogy elaludtam akkor megfogják kérdezni,hogy miért nem mentem be..
2011. máj. 12. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
Hát babám, miért nem mentél be? Muszály iskolába járni, nekünk felnőtteknek muszály dolgozni. Mi van veled, miért nem jó a suliban? Ezt a kisidőt ami még a évből hátra van, ezt ki kell birni. Mond az igazat. Délben ébredtem fel.
2011. máj. 12. 11:11
 2/6 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
Negyed 12-kor már okosat nem lehet mondani, amikor felébredtél, akkor kellett volna gyorsan spurizni a suliba és elnézést kérni. Szülővel meg megbeszélni, hogy bocsi, igazolja már azt az 1-2 órát.
2011. máj. 12. 11:14
 3/6 anonim válasza:
A mondd meg az igazat ár elhangzott, azt ne ismételném, de ha nagyon nem akarod ezt elmondani, mondd azt, h fájt a valamid, pl a hasad....
2011. máj. 12. 11:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a kettőtöknek,akkor megmondom az igazat.
2011. máj. 12. 11:29
 5/6 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Az a legjobb, mert a hazugságok úgyis kiderülnek. Na meg átlátszóak. Mi, szülők is voltunk iskolások, próbálkoztunk sós kávét inni, raktuk a forró teába a lázmérőt - de ezek így felnőtt fejjel olyan röhejesnek tűnnek már, nem is értem hogy gondolhattam hogy anyám beveszi, amikor puszta kézrátétellel megmondom, hogy a gyereknek semmi baja, hőemelkedése van vagy magas láza.

A legfontosabb, hogy a szüleidnek az igazat mondd és hogy sajnálod, a továbbiakban az ő döntésük, hogy az igazolásra ráírják, hogy családi okok miatt nem mentél vagy csak annyit, hogy igazolják és kész.

2011. máj. 12. 11:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hazudj egy kicsit az idővel kapcsolatban, későbbre mond a felébredésed mint ami a valós, és ha pl délben ébredtél akkor meg már nincs sok értelme bemenni suliba.

Ez még simán belefér és észre se veszik.

2011. máj. 12. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!