Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem indultál a Való...

Miért nem indultál a Való világban?

Figyelt kérdés
Mindenki szidja a felhozatalt és hogy azért nyert Alekosz, mert gyér, szegényesek voltak az emberek színvonalban. Te miért nem indultál ?
2011. máj. 12. 02:53
1 2
 1/12 Vree ***** válasza:
64%
Gyér emberekre panaszkodni a VVben olyan mint az esőt szidni hogy nedves...
2011. máj. 12. 03:10
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Mert én nem vagyok olyan szánalmas és pénzéhes, mint ezek a gyökerek.
2011. máj. 12. 06:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert kicsit röhejes lett volna, amikor reggel beragasztom a protkómat:))
2011. máj. 12. 06:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert normális vagyok,nem vagyok pia és pénzéhes,tudom mit mikor hol illik,és a villabeli élet nem az erkölcsről normális hétköznapi életről szólt hanem az ingyen élésről,és az ocsmány viselkedésről!

21/N

2011. máj. 12. 07:29
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha itt szegényes volt, akkor az öszzes előző vs felhozatalhoz mit szóljunk!
2011. máj. 12. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva, mert nem érdekel. Az első szériát még néztem. Az érdekes volt, mert újdonságnak hatott. De utána már hogy ugyan azt majmolták, nekem kicsit unalmassá vált a dolog.

A mostaniból egyedül ez az "Alekos" vagy kicsoda rémlik, mert sokszor emlegették máshol is. De őszintén fogalmam sincs arról, hogy ki ő és mért olyan nagy szám. Ha az utcán szembe jönne velem, nem ismerném fel.

2011. máj. 12. 12:29
 7/12 A kérdező kommentje:
Aki nem indúlt és helyette olyanok kaptak helyet, akik szegényes lelkűek, akkor nincsen joguk ítélkezni hogy egy piás kAszanova nyert.
2011. máj. 13. 18:31
 8/12 molnár györgyné válasza:
100%
Van egy régi mondás:KI HOGY ÉL ÚGY ITÉL.Ha ez az életmód tetszik, te sem vagy külömb ezektől a senkiháziaktól.A valóvilág sajna ez.A társadalom szégyene.
2011. máj. 13. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:

"molnár györgyné válasza:

Van egy régi mondás:KI HOGY ÉL ÚGY ITÉL.Ha ez az életmód tetszik, te sem vagy külömb ezektől a senkiháziaktól.A valóvilág sajna ez.A társadalom szégyene."

Ott a pont.

És hogy miért nem indultam? Mert ha nem is vagyok normális ember, azért nem tartozom a hülyék abba az alkategóriájába, amelyikbe ahhoz kell, hogy egy egy ilyen magas színvonalú műsorba jelentkezzen az ember. És azért, mert engem még neveltek a szüleim, és tudom, mi az az erkölcs.

2011. máj. 13. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
56%

Mert még nem töltöttem be a 18-at.:D

Na jó, viccet félretéve morális alapja van.

2011. máj. 13. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!