Miért nem indultál a Való világban?
Mert normális vagyok,nem vagyok pia és pénzéhes,tudom mit mikor hol illik,és a villabeli élet nem az erkölcsről normális hétköznapi életről szólt hanem az ingyen élésről,és az ocsmány viselkedésről!
21/N
Őszintén szólva, mert nem érdekel. Az első szériát még néztem. Az érdekes volt, mert újdonságnak hatott. De utána már hogy ugyan azt majmolták, nekem kicsit unalmassá vált a dolog.
A mostaniból egyedül ez az "Alekos" vagy kicsoda rémlik, mert sokszor emlegették máshol is. De őszintén fogalmam sincs arról, hogy ki ő és mért olyan nagy szám. Ha az utcán szembe jönne velem, nem ismerném fel.
"molnár györgyné válasza:
Van egy régi mondás:KI HOGY ÉL ÚGY ITÉL.Ha ez az életmód tetszik, te sem vagy külömb ezektől a senkiháziaktól.A valóvilág sajna ez.A társadalom szégyene."
Ott a pont.
És hogy miért nem indultam? Mert ha nem is vagyok normális ember, azért nem tartozom a hülyék abba az alkategóriájába, amelyikbe ahhoz kell, hogy egy egy ilyen magas színvonalú műsorba jelentkezzen az ember. És azért, mert engem még neveltek a szüleim, és tudom, mi az az erkölcs.
Mert még nem töltöttem be a 18-at.:D
Na jó, viccet félretéve morális alapja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!