Június elején osztálykirándulás! Mit vigyek magammal? 13/L
Egy 13 éves lánynak óvszert? Gyönyörű...
Szóval: Biztos aludtál már ott valahol, ha nem is osztállyal, de rokonoknál, nagymama, nagypapa vagy ilyesmire gondolok. Kb. ugyanaz kell ide is. Törölköző, fogkefe, fogkrém, tusfürdő, dezodor, hajcsat, törlőkendő, fehérnemű, másnapi ruha, pótruha (ha eltaknyolnál, és pl. sárba esnél :D) pizsama... Plusz, ha még nem menstruálsz, akkor tisztasági betét. (Mert hát ki tudja..) A többi tőled függ, hogy mire van szükséged. Ha fürödni mentek, fürdőruha, papucs, egy második törölköző, esetleg úszószemcsi és úszósapka. Pénz mindenképpen. Meleg ruhát is tehetsz, ha gondolod, ki tudja milyen idő lesz. Vagy esőkabátot. (ha hegyekbe mentek, főleg.) Ételt nem tudom vinnetek kell-e, de én valami nasit tuti odatennék.
2 napos kirándulásra amit tuti vinnék:
Ruházat: Mindenféle ruházatból kettőt (2 alsónemű,2 póló stb),rövidnadrág,esőkabát(esetleg),papucs,cipő.
Tisztasági cuccok: Fogkefe+fogkrém,dezodor,törölköző (ha strandoltok,akkor érdemes 2-t berakni),és betét/tampon/tisztasági betét.
Egyéb kütyük: Telefon,esetleg mp3 vagy mp4.
Vinnék zseblámpát is.:D Ha hosszú útra mentek,egy újságot..(Pl Bravo girl,IM,Bravo stb.)
Hajcsat,hajráf vagy ami kell.
Hajvasaló.(ha vasalod,én tuti vinném :dd)
Meg kaja+innivaló. Ételt értem a kis rágcsálnivalókon,meg a szendvicseken.Vacsit csak kaptok,vagy főztök.
Szúnyogriasztó + naptej.Fürdőruha.
De szerintem nem nagy ördöngősség összeszedni,hogy mik kellenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!