Fenyeget és ocsmány dolgokat ír ki rólam. Mit írjak vissza?
Figyelt kérdés
Egy csajszi ocsmány dolgokat ír ki rólam közösségi oldalakra a r..... szótól a sz*pd le anyádig mindent. A pech az, hogy azért haragszik rám, mert én tovább jutottam az országoson ő meg nem- És most ilyeneket ír ki rólam. És másoknak olyan dolgokat mondd, ami nem is igaz. Fogalmam sincs róluk!! Szeretnék neki vissza írni, de olyan szöveget mondatot, amitől megijed és nem csak lehurrog és folytatja tovább. Ötletek?2011. máj. 10. 14:20
11/13 anonim válasza:
Az hogy már egyre több embert von be hazugságok által a csaj, némileg megváltoztatja a helyzetet, hiszen sokakat ellened fordít, ami akkor is majd hátrány lesz neked, ha a konkrét vita már lezárult.
Azt, hogy az egész osztályt, iskolát ellened fordítsa csak úgy tudod megakadályozni, ha hangosan visszatámadsz, ezt igen úgy értem, hogyha van rá alkalom, akkor az egész osztály előtt ordítsd le a fejét, látniuk kell a többieknek, hogy kiállsz magadért hangosan.
12/13 anonim válasza:
És ami a lányt illeti, ha tényleg már 1 éve titokban szereted, akkor már nem tudtad volna elszánni magad arra, hogy bevalld. Ha megtetszik egy lány, akkor azonnal cselekedj, gondolkodás nélkül, különben már nem fogod tudni rá venni magad, mint valószínűleg itt is ez volt a helyzet.
13/13 A kérdező kommentje:
Én lány vagyok... :-) És azért nem vallottam be a srácnak, mert van felesége.
2011. máj. 15. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!