Hol kapható viaszpecsét utánzat (pl. műanyag)?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, ami úgy néz ki, mintha viaszpecsét lenne, de műanyag, és öntapadós vagy ragasztható.2011. máj. 10. 08:08
1/4 anonim válasza:
matricát nem tudom, de valódi pecsétviaszt nagyobb papírboltokban lehet venni -megolvasztva, egy díszgombot belenyomva -kész a pecsét, és nem túl drága
lenn:ez itt biztos nagyon drága, de ilyen is van:
ű [link]
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ - viszont én kifejezetten "készterméket" keresek, mivel csak egyetlen levelet akarok lepecsételni, és nem adnék ki többezer forintot egy olvasztó-nyomó készletre, amit utána nem használok többet :)
2011. máj. 10. 17:57
3/4 anonim válasza:
a mezei pecsétviasz nem drága..
de a Deák-téri képeslapboltban sok matrica van- lehet, hogy ott van? telefonon is megkérdezheted
4/4 RákGabi válasza:
Sziasztok.
A [link] oldalon rengeteg ízléses mintájú, kivitelezésű viaszpecsét utánzatot találtam.
Kézzel csinálják és így mindegyik más körvonalú.
Nekünk tetszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!