Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol kapható viaszpecsét...

Hol kapható viaszpecsét utánzat (pl. műanyag)?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, ami úgy néz ki, mintha viaszpecsét lenne, de műanyag, és öntapadós vagy ragasztható.
2011. máj. 10. 08:08
 1/4 anonim ***** válasza:

matricát nem tudom, de valódi pecsétviaszt nagyobb papírboltokban lehet venni -megolvasztva, egy díszgombot belenyomva -kész a pecsét, és nem túl drága

lenn:ez itt biztos nagyon drága, de ilyen is van:

ű [link]

2011. máj. 10. 09:08
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ - viszont én kifejezetten "készterméket" keresek, mivel csak egyetlen levelet akarok lepecsételni, és nem adnék ki többezer forintot egy olvasztó-nyomó készletre, amit utána nem használok többet :)
2011. máj. 10. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

a mezei pecsétviasz nem drága..

de a Deák-téri képeslapboltban sok matrica van- lehet, hogy ott van? telefonon is megkérdezheted

2011. máj. 10. 20:03
 4/4 RákGabi válasza:

Sziasztok.

A [link] oldalon rengeteg ízléses mintájú, kivitelezésű viaszpecsét utánzatot találtam.

Kézzel csinálják és így mindegyik más körvonalú.

Nekünk tetszik....

2011. máj. 14. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!