Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem gáz ha egy 11 éves lány...

Nem gáz ha egy 11 éves lány még nem volt szerelmes?

Figyelt kérdés
nem rólam van szó, az egyik bnőmről....és lécci olyat ne írjatok h de gáz, meg ez a lány tiszta tré hanem e kérdésre felelj. KÖSZCSII ^^
2011. máj. 9. 20:50
 1/9 anonim válasza:
66%
Szerintem bújjon el szégyenében... Könyörgöm, 11 évesen mit akartok? Azt sem tudjátok, mit jelent a szerelem.
2011. máj. 9. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
De.már régen kellett volna! Sőt,már lassan gyereket kellene szülni!! Kiöregedtek,vigyázzatok!
2011. máj. 9. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, egyáltalán nem! Én 17 vagyok és még nem voltam szerelmes! :) De nem vagyok kiakadva, majd jön, ha akar. De egy jó barátnőm, akinek több fiúja is volt, ős is mondta, hogy igaz szerelmes még nem volt. Ezek a fellángolások szerintem nem is nevezhetőek szerelemnek, ahhoz meg is kell érni, nem csak egy jó pasit látni. :)
2011. máj. 9. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez fake kérdés,ha meg nem,akkor gratulálok kislányom!(:
2011. máj. 9. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. máj. 9. 21:32
 6/9 anonim válasza:
egy áll talán nem ^^
2011. máj. 9. 21:39
 7/9 Vree ***** válasza:
Ez most már ilyen "ki ajánl még alá" verseny lesz? :D
2011. máj. 9. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, kicsi lány, nem gáz. Nyugi. :)
2011. máj. 9. 22:15
 9/9 A kérdező kommentje:
hát nem toom h komolyan gondoltad-e h gyereket kéne lassan szülni....de sztem ez csak hülyeség...a töbieknek meg köszi, mert nem akarom h szegényt ezért csúfolják vagy vki... de jó gyerek vagy te, h 17 évesen még nem voltál szerelmes :) szorítok, h megtaláld az igazit :)
2011. máj. 11. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!