Nem gáz ha egy 11 éves lány még nem volt szerelmes?
Figyelt kérdés
nem rólam van szó, az egyik bnőmről....és lécci olyat ne írjatok h de gáz, meg ez a lány tiszta tré hanem e kérdésre felelj. KÖSZCSII ^^2011. máj. 9. 20:50
1/9 anonim válasza:
Szerintem bújjon el szégyenében... Könyörgöm, 11 évesen mit akartok? Azt sem tudjátok, mit jelent a szerelem.
2/9 anonim válasza:
De.már régen kellett volna! Sőt,már lassan gyereket kellene szülni!! Kiöregedtek,vigyázzatok!
3/9 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem! Én 17 vagyok és még nem voltam szerelmes! :) De nem vagyok kiakadva, majd jön, ha akar. De egy jó barátnőm, akinek több fiúja is volt, ős is mondta, hogy igaz szerelmes még nem volt. Ezek a fellángolások szerintem nem is nevezhetőek szerelemnek, ahhoz meg is kell érni, nem csak egy jó pasit látni. :)
4/9 anonim válasza:
Szerintem ez fake kérdés,ha meg nem,akkor gratulálok kislányom!(:
7/9 Vree válasza:
Ez most már ilyen "ki ajánl még alá" verseny lesz? :D
8/9 anonim válasza:
Nem, kicsi lány, nem gáz. Nyugi. :)
9/9 A kérdező kommentje:
hát nem toom h komolyan gondoltad-e h gyereket kéne lassan szülni....de sztem ez csak hülyeség...a töbieknek meg köszi, mert nem akarom h szegényt ezért csúfolják vagy vki... de jó gyerek vagy te, h 17 évesen még nem voltál szerelmes :) szorítok, h megtaláld az igazit :)
2011. máj. 11. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!