Mitól lehet az hogy rendszeresen rohanok álmomban?
Figyelt kérdés
Mindig valaki vagy valami elöl menekülök , rohanok.Mire utalhat ez?2009. márc. 10. 14:39
1/5 anonim válasza:
Engem is állandóan üldöznek álmomban.
Én úgy tudom, hogy ez azt jelenti, hogy nyugtalan vagy, stresszes az életed, a lelked nem nyugodt, rágod magad a problémákon.
Lehet benne valamit, mert én folyton rágom magam, főleg az anyagi gondokon...
2/5 anonim válasza:
Szeritem tuti valami lelki problémára utal a dolog, mert nekem van abból bőven.És amíg ezek nem rendeződnek addig ezzel együtt is kell élni sajna.Amugy régebben egy álomfejtő ezt mondta nekem és van is benne valami, érzem:(
3/5 anonim válasza:
A való életben is menekülsz valami elől.
4/5 anonim válasza:
sportoló alkat vagy és álmodban te futsz legelöl.
5/5 anonim válasza:
Mindig ua. a visszatérő álmod van akkor, van egy probléma az életedben amivel szembe kellene nézned.
Ha mindig más és más a szituáció ill. ami elől menekülsz akkor túlhajszolt az életed, lazítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!