Vodkába áztatott tampont ha feldugom, lehet valami bajom tőle?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy ha vodkába áztatott tampont dugunk fel magunknak,könnyen belehet tőle rúgni mert azonnal hat.Ez igaz?És ha igen,okozhat bármiféle bajt?2011. máj. 7. 21:24
1/9 anonim válasza:
Remélem ez csak vicc, és nincsenek ilyen buta emberek:(
2/9 anonim válasza:
Sajnos, igaz.. Ez az új őrület.
Ne tedd, kérdező !
Nem emlékszem pontosan , de komoly egészségügyi problémáid lesznek tőle.Gondolom, valamikor szeretnél gyereket szülni, előtte nemi életet élni normálisan.
5/9 anonim válasza:
Fúj már! Ha be akarsz rúgni,akkor igyál inkább egy jót! Nem hiszem,hogy az erős alkoholtartalom jót tesz a hüvelynek...
6/9 anonim válasza:
Épp bajod lehet tőle! Ne csináld. Ha inni akarsz, igyál. Ezt akkor csinálják a fiatalok, ha nem akarják, hogy érezzen a piaszag...na, de a hatás, így is-úgy is látszik!
7/9 anonim válasza:
Mártogasd be egy kis benzinbe( minél magasabb oktánszámú annál jobb). A cérnát a végén gyújtsd meg. tuti a hatás.
8/9 A kérdező kommentje:
Épp azért tettem fel ezt a kérdést mert nem akarom hogy bármi bajom essen.Hallottam valamit,gondoltam megkérdezem vannak e következményei vagy akármi.És ennyi az egész.Nem fogom megcsinálni.
2011. máj. 8. 11:45
9/9 anonim válasza:
Helyesen tetted, hogy kérdeztél. Az ember nem úgy születik, hogy mindig, mindent tud.
A döntés joga pedig a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!