Gabricsevics István az költő?
Szervusz!
Én ismerem azt az embert!
Sőt, nagyon is sokat tudok arról a pasiról!!!
Ha komolyan érdekel, ki az a muki, hívj fel!!!
06 20 919 05 31
Elmondok Róla mindent ha akarod!!!
De a kérdésedre, hogy válaszoljak, nem költő, csak verseket ír.
De azt rengeteget!
Tudok Róla beszélni!
Hívj!!!
Szervusz!!!
Na!
Még megtudtam valamit Róla!!!
A "Pasi" zenész, dalszöveg író és a nevét ismerik és jegyzik, a magyar zenészek között.
Remélem, segítettem!!!
Persze van amit, csak akkor mesélek el, ha felhívsz!
Szervusz!
Itt kell szétnézni, ha valakit érdekel, ki is ő :(
Szia
Nem, nem költő és több mint valószínű, hogy soha életében egyetlen egy verset se írt.
Akkor, mégis ki Ő? megmondom, ő egy unatkozó, életunt nyugdíjas vénember, aki szellemileg SE tiszta.
Ez az ember abban leli a legnagyobb örömét, hogy mások verseit LELOPJA, ÁTÍRJA ( ha egyáltalán átírja ) és azt a saját szellemi alkotásaként tünteti fel.
Tudtommal kapott már egy ügyvédi felszólító levelet is, amiben felszólítják, hagyjon fel a tevékenységével, de ha rákeresel a nevére facebookon, a mai napig folytatja "áldásos munkásságát".
Nos, hogy én ki vagyok? egyvalaki a rengeteg ember közül, akit szintén meglopott, megszégyenített és megsértett és az vagyok, aki nemsokára bírósági perre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!