A ki vagy Doki? ból le írnátok nekem az utolsó három Doctor stílusát?
Köszi :-)
Spec részekre gondoltam inkább. Mint írtam is az 5. évadnál járunk, naon kivi vaok mi lesz, mikor szinkronizálják..
na ja! az utolsó három... Bírom őket.
kilences, mint a lázadozó, lekezelő, bőrkabátos figura, aki ki akar tűnni a Doktorok hosszú, "öltönyös" múltjából.
Tizes, a szarkasztikus, nagyszájú, és szarkasztikus bolondos kalandor, az öreg, megkeseredett, és néha hisztérikus, és rettenetesen magányos Idő Lord, a zseniális földig érő baloon kabátjával...(vagy szövet kabát, mert inkább arra hajaz) a barna, elegáns öltönyével... a vicces hajsílusával, amit szerencsémre örököltem tőle... A banánnal... És a kis kék, szonikus csavarhúzójával...
tizenegyes pedig mind közül a leg élettelibb... Egy igazi energiabomba, egy öreg ember a gyermeteg, fiatal testben, a nagyszájú, bolongos, és gyakran paranoiás professzor alkat, szintén vicces viseletben,a zakóval meg a csokornyakkendővel... *ami véleményem szerint olyan, mint Indiana Jones és Mr Bean harcának eredménye* :D
Remek személyiségek mind a hárman, Igazán eljátszhatnák a régi "több Doktor egy epizódban" trükköt, mert ezek hárman együtt hatalmasat alkotnának... höhehehe
Egészen röviden :
Kilenc :Fantastic
Tíz: Allons-y
Tizenegy: Bowties are cool
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!