Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy félre...

Volt már olyan, hogy félre kuldtél egy nem éppen oda illo SMS-t vagy MMS-t? Kinek kuldted és mi volt benne?

Figyelt kérdés
2009. márc. 9. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egyszer volt ilyen nagyon régen... egyszerre smseztem a barátommal, akivel aznap jöttem össze és a barátnőmmel, akinek meg a randi részleteit "meséltem".. és az egyik barátnőmnek szánt sms a srácnak ment :)

Ennél komolyabb(/cikibb) nem volt.

2009. márc. 9. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt ám! Barátommal szakítottunk és rá x időre ( akkor még haragban voltunk ) Neki küldtem egy olyan sms-t, amit haveromnak szántam... Közöltem benne, h nem megyek fel bulizni, már majdnem aludtam ( vagy nem is emléxem pontosan mi volt már benne ).. A lényeg, hogy volt barátom tuti abban a tudatban volt, h direkt írtam félre :D Pedig egyáltalán nem... :) Előfordul az ilyen... :)

Nani

2009. márc. 9. 18:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt már. Én a férjemnek küldtem egy sms-t, amiben a barátnőmnek ecsetelem, hogy mivel bosszantott éppen fel a férjem. Előfordul. Azóta elváltunk, de nem az sms miatt:D
2009. márc. 9. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

ez nem velem történt meg, csak hallottam, de azért leírom.

volt egy srác. volt neki egy barátnője. a barátnőjével éppen rosszban voltak vagy szakítottak is, nemtudom, de lett egy másik csaj akivel a srác kavart..közben pedig a barátnőjével ki akartak békülni, és a srác le akarta rázni az új "barátnőt". küldött 2 sms-t, csak összekeverte őket xD

a kibéküléseset küldte a lerázandó barátnőnek, a lerázós sms-t pedig a rendes barátnőjének. lett ebből nagy kavarodás..de aztán azt hiszem kibékültek:)

2009. márc. 9. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a régi barátnőmnek küldtem azt,amit a pasimnak akartam...szóval tele volt ilyenekkel h Maci,Puszika a kis fejedre meg ilyenek..ja meg szokásom,hogy ha irok vkinek sms-t akkor azt annak küldöm el,akivel épp beszélgetek...
2009. márc. 9. 21:19
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
én küldeni nem küldtem még félre de kb 1 éve kaptam 4 mmst mindegyikben 1-1 kép volt egy csávó és egy csaj esküvőjéről :D és mondták h kár h nem tudtam elmenni..hát mondtam magamban tényleg kár xD de tök vices volt :D
2009. márc. 10. 10:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én már küldtem félre, egyik barátnőmnek, aki osztálytársam.Sőt, ugyanez a lány az ofőnknek is félreküldött egy sms-t múltkor, amit haverjának szánt( 55 éves körüli nénike az ofőnk). xD
2009. márc. 10. 13:34
 8/11 anonim válasza:
100%
Anno a barátomnak szánt szerelmes sms-t küldtem el az újszámomról a bátyámnak....
2009. márc. 10. 13:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én nagymamámnak küldtem el egy smst, amit a barátomnak - ma már férjemnek - szántam. Ez állt benne: szeretlek csődöröm, este várlak tükörsima puncival. nem estem kétségbe, mert biztam abban, hogy a mamám nem tudja rendeltetésszerüen használni a mobilját, (zöld gombon kivül mást nem mer megnyomni)és nem tudja elolvasni. igy is lett. 3 nap múlva én töröltem ki a telefonjából anélkül hogy olvasta volna.
2009. márc. 10. 16:47
 10/11 anonim ***** válasza:
XDD
2010. júl. 6. 12:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!