Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Postán csomag feladas legolcsó...

Postán csomag feladas legolcsóbb módja?

Figyelt kérdés

Csomagot szeretnek küldeni, úgy tudom a súly számít, de pár napja egy alkatrészt adtam fel, ami 770gr volt, és 1650 Ft ot kellett fizetnem feladasnal. Most egy cipot szeretnek postazni, ez szinten 700-900 gr körül van.

Csomag küldésnel sok módot választhatunk, engem az érdekelne, hogy lehet legolcsóbban feladni!?

2011. máj. 5. 03:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert csomagként adtad fel,azért volt drága,próbáld meg ajánlott levélként! max 1000 ft és 2 kg-ig elmegy vele
2011. máj. 5. 06:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem csak a súlyt nézik, hanem a térfogatot is. Én is pislogtam, amikor egyszer a csaj vonalzóval kezdte méregetni a dobozomat. A kisebb csomagokat (pl.cd, DVD, kisebb könyv) én ajánlott levélként még fel tudtam adni olyan 400-700 Ft értékben, de a cipő már nagyobb tétel. Nézz körbe a posta honlapján, hátha irnak valamit erről.
2011. máj. 5. 10:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok,és nem egy meg két cipőt rendeltem már és eljött ajánlva.
2011. máj. 5. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!