Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A tanár elvette órán a mobilom...

A tanár elvette órán a mobilom, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem szabad órán telefonálni, de mindenki ott játszott, facebookozott mellettem én kivettem a zsebemből a telefont nem is csináltam semmit és a tanár egyből elvette, óra után szóltam neki, hogy vissza adná-e erre azt mondta hogy év végén megkaphatom... ez igy jogos? mert én ugy tudom hogy nap végén vissza kéne adni. Jah és ha lehet ne olyanokat irjatok hogy nem szabad órán telefonozni stb... előre is köszi ^^
2011. máj. 4. 19:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nah majd holnap, kipróbálom h ráküldöm igazgatót :D jó lesz látni ahogy beég ^^ amúgy télleg szemét egy tanár :/ szal az egész osztálynak szerzek egy jó napot :PP
2011. máj. 4. 22:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Le fogtok hurrogni, de szerintem jogos. Benne van a házirendben, hogy órán nem használod a telefonod, tehát elő sem veszed. Peched volt, hogy épp téged kaptak el, de az is lehet, hogy balfácán vagy.
2012. febr. 3. 20:29
 13/13 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ha az időt akarod megnézni, használj karórát. Nálunk vizsgáról ezért dobtak ki egy lányt, mert a telefonján nézte, mennyi idő van még írni.

Ha körülötted mindenki FB-zik, az az ő dolguk. Biztos pad alatt csinálták, vagy mittomén. De a tanár csak azt látta, hogy előveszed, és jogosan vette el. Örülj neki, hogy nem vágta földhöz.

Különben is, igen, órán nem szabad a telefont babrálni. a tanárnak se, mert olyat is láttam már.

2013. febr. 11. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!