Vizipipa vagy Cigi melyik?
....... a károsabb és miért ? ( gondolom már volt ehez hasonló kérdés ezért előre is bocsánat mindenkitől :$ ) de engem érdekel a Ti véleményetek
Előre Is Köszí A Hozzá Hozzászólásokat
Na akkor most azok akik a TV-ből vagy hivatalos WHO-s felmérésekből tájékozódtak azok leülhetnek 1-es!
A cigi a károsabb mert ég benne a papír és dohány is ÉG!
Nikotin nagymennyiségú szénmonoxid, kátrány benzoátok , forró a füst stb.
Vizipipában az a kevés nikotin ami van annak nagy része lecsapódik a testen (nem a víz szűri meg mielőtt valaki elkezdi) a belélegzett füstben, vagy nevezzük inkább gliceringőznek, kevés szénmonoxid (elhanyagolható) széndioxid azonban van rendesen. Kátránynak nyoma sincs.
széndioxid ellen lehet védekezni normális levegőből való légzéssel, tehát mondjuk ne a WC-ben kezdj el vizipipázni mert ott tényleg meg fog fájdulni a fejed, de többet nem nagyon árthatsz magadnak.
Amúgy a kedves előttem kommentelőknek üzenem hogy 4 éve vizipipázok és ismerek olyat aki 20 éve napi rendszerességgel. Na ő nem köhög nem is függő......de téphetem a számat ha ilyen károgók vannak itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!