Tanár-diák, mit jelenthet ez?
nálunk a gimiben volt olyan tanár aki utolsó évben saját tanítványával járt, ez kvázi nyilt titok volt, mindenki tudta, senki nem szólt ellene (késöbb egyébként összeházasodtak, mondjuk nem volt köztük több évtizedes kórkülönbség)
de ismerek olyan tanárt is aki nem egy diákját "meghúzta" majd jól ki is baxták a suliból
Kedves kérdező!
Kérlek adj meg több infot,a történetről mert így nem tudunk mit mondani.Mindenki arra gondol h sexuális kapcsolat van a dolgoban pedig semmi jel nem mutat arra.
A szimpatikus szó egy pozitív dolog,nem tudom miért kell egyből feltételezésekbe bocsájtkozni:S
14:49
és miért baj az, ha egy tanár többez érez a lány iránt, mint szimpla diák? miért nem lehet a tanár is ember?
14:52 - nálunk azért nem baxák ki a suliból az ilyet, mert az igazgató úr a főkolompos az ügyben
hahaha
Bárcsak az én igazgatóm is "húzott" volna engem:D
Félretéve a tréfát, kedves kérdező, tényleg írj még valamit erről az esetről, mert így csak találgatunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!