Hol lehet keresztnévvel ellátott tollakat vásárolni Budapesten?
Figyelt kérdés
Sehol sem találok nevekkel, feliratokkal ellátott tollakat, pedig már régóta keresem.
Erre [link]
vagy erre [link]
gondolok.
Ezeket még a Balatonon vettem.
2011. máj. 3. 07:10
11/15 anonim válasza:
Szia!
Bocs' de eddig nem voltam gép közelben. A "vadászat" folyamatban, ha érdemleges válasz van, akkor jelentkezem!
12/15 anonim válasza:
jó de akkor is, ki vesz ilyet.. aki még annyira se ismeri a másikat hogy ki tudjon találni neki valami értelmeset..
13/15 A kérdező kommentje:
Meglehetősen sokan vesznek ilyet, az Intersparban is alig volt a fémes típusból. Szerintem egy kreatív ajándék a többi ajándék mellé.
2011. máj. 12. 00:06
14/15 anonim válasza:
Szia!
Nos nincs jó hírem! 5 különböző városban nézettem meg ismerősökkel, de sajna nincs:( Az egyik papírboltban azt mondták, hogy már nem gyártják azt a típust.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi segítségedet. Akkor jobb híján ezt a fémtípust fogom ajándékozni.
2011. máj. 13. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!