Ki Tudna segíteni? Egy Dalt keresek, Feltehetőleg Aradszky László énekli, és Szikora Robert írta. A Szövege : "Csak legyen erőm játszani még"?
Egy labdáról énekel ami száll messze a fellegekbe.
A Dalt sajnos sehol sem találom, még a szövegéről sincs semmilyen infó, hetek óta keresem. tudna valaki segiteni? Youtube-os Link vagy MP3 érdekelne köszönöm.
Biztosan nem erre gondolsz?
Hangjait egy kedves dalnak napközben dúdolom,
Színeit sok régi napnak elfeledni nem tudom,
Kis koromnak nagy szerelmét, a labdát ma is úgy szeretem,
Féltve őrzöm, de lenn a téren boldogan kergetem.
Aradszky már akkor is énekelt, amikor Szikora született kb. Szóval az a párosítás nekem nagyon nem jön össze.
Szia!
Itt nézz körül, hátha megtalálod a szöveg alapján. Tudsz rákeresni, hátha kidob valamit. Én ugyan nem találtam meg, de lehet, hogy csak a türelmem fogyott el. :-)
manju
Megtaláltam a labdás dalt, amiben az idézett sor van: [link]
Címe: Mit hoz a sorsunk. De nem Szikora a szerző, hanem Malek Miklós és Ihász Gábor.
Mekkora ostoba emberek, akik nem értenek valamihez, de kijelentenek valamit, pl. mint az első, aki azt mondja, Szikora és Aradszky nem jön neki össze.
Holott Szikora több dalt is írt Aradszkynak: Száz szív, Csússz ide, Szerelmes zseni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!