Ez az álom mit jelenthet?
A mostohaapám már 2 és fél éve meghalt, párszor veszekedtünk, deh tudtam, h csak jót akart mindig, és eddig nem sokszor volt az álmomban, deh most nagyon furcsa volt, amit vele álmodtam..
Az volt, h anyum terhes lett tőle, ikreket szült, és amikor megszülettek, a mostohaapámmal mindig velük voltunk, és nagyon szerettük őket, és még sírt is, h milyen aranyosak a kicsik...
Reggel, amikor felkeltem, nagyon szomorú voltam, h ez csak álom volt, és nagyon hiányzik most, h nincs itt.. :(
Szia!
Nekem is szoktak ilyen álmaim lenni, amik tudom, talán sosem valósulhatnak meg újra. Én a szomszéd nénit szerettem nagyon, és még a halálát is megéreztem. Azután álmodtam is vele.
Azért álmodsz a mostohaapáddal, mert hiányzik, és lelkiismeret furdalásod van, hogy valamit nem mondtál el neki, vagy esetleg nem tudtál tole elbúcsúzni az utolsó pillanatban és ez fájhat még mindig.
Freud azt is mondta, hogy mindenki kívánja az anyját..:S
Egyszerűen csak hiányzik, talán bűntudatod is van, és arra vágysz, hogy az életed részese maradjon, ezért vannak a gyerekek.
Tartsd meg jó emlékként, és örülj, hogy ismerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!