Tazo 1-2-3-bol, megvan az osszes mind a 157db, a +10 emberrel egyutt. El lehet adni valamennyiert? :D

Egy kis értelmi módosítás az előző válaszomhoz:
"És itt most nem a Pokémon számára gondolok, hanem a Tazo hátoldalán a kis számra!"
hnap megnézem. én pokémon számról beszéltem végig. pokémon számok közt 151 az nekem mewtwo ami elvileg utolsó, azután van a világító tazó. Nekem is vannak trióim. kb 35darab. sőt vannak azok a kis bábúim amik ilyen különböző színekben voltak a chipsekben. suliban mindig igy pöckölgettük és aki eltalálta a másikat, az megnyerte. nemtom mar mi volt a neve :)
van zapper tazóm is 1 darab, az pedig Ash. :)) nemtom ismered-e, kb 5x vastagabb, annyi a különbség

Van duo tazóm is, de hát az úgy van hogy 151ig, van tazó, duó tazó, tazó2, tazó3, azután világító tazó.
Igazából szerintem nem pokémon szám szerint vannak rendezve a tazók(1-2-3), hanem sorszám szerint.
Pontosan nem tudom melyik féle tazóból mennyi van.
Nekem például 4féle Ash van:
tazó(51), duó(41), tazó2(52), meg zapper(1).
a számók a tazó sorszámok.
valamint Ash & Pikachu is 2db van:
egyik világító tazó ennek 33 a sorszáma.
másik tazó3, sorszáma pedig 151.

Az első szériában evolúciós vonallal rendelkező Pokémonok első tagjait, sorszámuk szerinti sorrendbe rendezték, azután, a második és harmadik sorozatban típus alapján lettek rendezve. (Hogy Misty hogy kerül a tűz típusúak közepére, azt nem tudom.:)) A Duo Tazóknál is így volt, illetve a világítóknál is. A Trióknál pedig többé-kevésbé ez volt a rendszer, bár Misty meg Ash is teljesen random helyeken vannak.
(Hogy pedig megint bunkó legyek: a tegnapi kérésemet tudnád teljesíteni?:D)
nekem a legnagyobb sorszámú 162, ami Rapidash
de van 161em, ami Ninetales
meg 160 is, az pedig Acranine
Köszönöm szépen a rengeteg ajánlatot privátban, már legalább egy tucatnyian írtatok, hogy érdekelne titeket. Inkább megtartanám. Jó lesz az még a gyerekeknek megmutatni hogy az apátok mit is csinált évekig.
Ha nagyon kell valakinek, egy igazán kellemes ajánlatért talán eladom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!