Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Zazi nev...

Tetszik nektek a Zazi nev kislanynak?

Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 02:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem se jo otltet hogy a kedves valaszolo ezt a nevet adja a lanyanak,de ha ezt szeretne akkor nyugottan.En azt ajanlanam adj 2 keresztnevet a lanyodnak,igy akkor mindenki azon a neven szolitana amin szeretne.
2009. márc. 18. 20:21
 22/23 anonim ***** válasza:
41%

Mindenképpen 2 keresztneve lesz, az elsőnek is kettő van, nekem is kettő van, nálunk így szokás a családban.

Ezért nem is értem, miért kell kötekedni. Én se fikázom le mások névadását, pedig nekem is van, ami nem tetszik. De kit érdekel az? Mindenki olyan nevet ad, amilyet szeretne. Én egyetlen névtípust ellenzek, ha valaki sorozatok alapján ad nevet, mint pl. Dzsoki, Szamanta, Eszmeralda. De ettől még egy ilyen nevű gyereket se ítélnék el a neve miatt, hiszen nem ő kérte, hogy minek nevezzék. A szülőnek meg nyilván szép az amit választott.

2009. márc. 18. 20:36
 23/23 anonim ***** válasza:
67%

jajj! nem mindegy hogy az anyuka miylen nevet ad a GYEREKÉNEK? nem a te gyereked, addig meg mégis hol érdekel, olyan gyerekes dolog hogy majd kicsúfolják, és ha nem? nem mindenki olyan tapló mint te...

nálunk is általánosban olyan furcsa nevű egyének voltak, de mégse röhögött rajta senki... undorító vagy, hogy ezt a kérdést feltetted... és nyugodtan le lehet pontozni, lesz.rom, ezen az oldalon csak undorító férgek vannak, akik ezen jót szórakoznak... tisztelet a kivételnek

2009. márc. 25. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!