A királyi esküvőn, amikor Vilmos herceg tisztelgett, Kate miért hajtotta le a fejét mindig?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 21:54
1/10 anonim válasza:
Ezt én is észrevettem! a hintóban is csomószor lehajotta a fejét!
Arra gondoltam, hogy esetleg ez az angoloknál a szokás, így lett Kate-nek is betanítva. Vagy: lehet, h gyermeket vár, és a hasát nézte mintegy megnyugtatólag. :)
Kitudja?!
2/10 A kérdező kommentje:
sztem csak egy szokás, kíváncsi vagyok a tippekre meg a válaszokra :D jöhetnek még :))
2011. ápr. 29. 22:10
3/10 anonim válasza:
kit érdekel?
az én esküvőmet miért nem közvetítik világszerte?
4/10 anonim válasza:
kati biztos felt hogy vili megint orrba b@ssza
5/10 anonim válasza:
Azért hajtotta le,mert ez a protokoll,ha a herceg tiszteleg,neki is ily módon kell "tisztelegnie" a nép lőtt,csak mivel ő nő,lehajtja a fejét.
7/10 A kérdező kommentje:
látom ezen oldalon már nem lehet föltenni egy kérdést h le ne b*ssz*k a fejünket ...-.- látszik h belőletek csak az irigység beszél...szánalmas ez a viselkedés :)
2011. máj. 1. 20:48
8/10 anonim válasza:
Feltettél egy kérdést,és én adtam rá egy normális épkézláb választ.Hol itt a gond?
9/10 anonim válasza:
igen, az irígység beszél belőlem.
k.rva irigy vagyok, hogy ő született bele egy ilyen társaságba, neki van kinyalva a p.csája úgy, hogy semmit nem tett le, csak jó helyre született.
10/10 anonim válasza:
Hova született? Egy polgári családba születt és az egyetemen ismerkedtek meg... Ha odajársz egyetemre, ki tudja, talán te is megismerkedsz vele... Hát hallod. Bár a stílusoddal nem lettél volna befutó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!