Miért ilyenek velem, miért nem próbál megkeresni? Úgy is egész nap otthon van az anyukájával.
Figyelt kérdés
Régebben a Niki anyukája azt hidte hogy én vaok a lánya és el akart vinni magával.Addig a kiscsaj Tunéziában volt,mert elvidték oda.Most megkerült tavaly,éppen arra mendtünk kocsival amikor ő megszöködt az osztálytársaitól.Be is jödtek a suliba mert ők is összekevertek vele.Tavaly találták meg a házunknál,és hazament az igazi családjához.Nagyon roszul esik hogy amikor véletlenül szembe találkoztunk az utcán azt mondta a szomszédainak,hogy nem történt semmi amikor felismert.Én megfordultam és otthagytam őket.Utána a szomszédai a buszon azt mondták,hogy a Niki sokkal szebb mint én vaok.Na persze ez még rosszabbul esett.Küldtem is neki levelet,hogy felvegyem vele a kapcsolatot,és nem is válaszolt rá,még.Mostanában amikor haza megyek és szembe jönnek velem azt mondják rám hogy én hasonlítok a Niki re de ő sokkal szebb,hát ez is rosszu esik.Ráadásul a kiscsaj az elején még mosolyogva,ment a játszótéren amikor kérdezgedték tőle,hogy mi mit jelent Arabul.De simán elhívhatott volna,Nekem köszönheti hogy nem vidték vissza Tunéziába,mégse én vagyok a barátnője,még fel sem akarja venni velem a kapcsolatot.Nem értem miért ilyen önző,én segítedtem neki,de ez naon rosszul esik.Ráadásul nekem meghallt a nevelt anyám és mindenért meg kell küzdenem.SEnki nem véd meg nem vesz körül.Miért ilyen önző ez a lány?2011. ápr. 28. 20:53
11/14 A kérdező kommentje:
Nem kerülgethet örökké az anyukája elég kicsi ez a városrész
2011. máj. 17. 21:17
12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem csak azért kerülget mert3 évesen hasonlítodtam az lányára,és elakart rángatni anyámnak meg azt mondta h elrabolta a gyerekét,nem értem igszságtalan:))
2011. máj. 17. 21:19
13/14 anonim válasza:
Te érted, amit itt összehablatyolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!