Az unalomba bele lehet halni?
Figyelt kérdés
2008. febr. 13. 19:16
1/6 anonim válasza:
A hosszan tartó unalom szerintem depressziót okoz. Vagyis ha belehalni nem is, de belebetegedni mindenképpen lehet.
2/6 anonim válasza:
Szia !szerintem is esetleg belebetegedni!
De,ha te annyira unatkozol,mert unatkozol ha mar ezt ide leirtad,szerintem keressel olyan embert akin segithetsz es mar meg is szunik az unalo erzesed!
Mert sok embernek nagy szuksege van segitsegre,mert te nem szenvedsz semmibe hianyt ha annyira unatkozol,
nagyon sok ember pl beteg ,ehes ,stb orulne hagy igy unatkozhatna mint te!!
mar bocs,nem akarlak megserteni!!
3/6 anonim válasza:
igen, ahogy írták már az unatkozás depressziót okoz, és a depresszió szép lassan leépíti az embert, elöször csak egy két dologhoz nem lesz kedved aztán már semmihez sem a végén még élni sem, de ez hosszú folyamat ami ha már súlyos nagyon nehéz vissza fordítani.
4/6 anonim válasza:
bele őrülsz az unalomba akkor az ember már annyira nincs magánál hogy szinte mindenre képes.öngyilkos is lehetsz akár..
5/6 anonim válasza:
Hát sztem belehalni nem lehet, de beleőrülni biztosan! Én már egyszer majdnem megőrültem az unalomtól! Aztán inkább csak depressziós lettem! XD
6/6 anonim válasza:
Két alapvető gyilkosa van az emberi életnek: Magány és unalom. A teljesen magányos ember előbb utóbb kiirtja magát, én sokszor érzem így magamon. ugyanugy,ha már minden unalmassá válik véglegesen,semmi nem fog meg,nem köt le,az is arra késztet hogy vége. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!