Visszamennél 2000-be? Miért/Miért nem?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 16:45
1/9 anonim válasza:
igen :) de főleg az 1999-ről 2000-re szilveszterre. mekkora parti lehetett :D
2/9 anonim válasza:
Én igen. Akkor még nem tudtam, hogy megcsal a párom.
3/9 anonim válasza:
Inkább 2002-be. Akkor még megtudtam tisztességesen élni a keresetemből,de az utóbbi egy-két évben már nem megy.
4/9 anonim válasza:
Nem. Visszafelé semmiképp nem mennék, ami elmúlt az elmúlt, a jelen és a jövő sokkal jobban érdekel.
5/9 anonim válasza:
Nem, mert akkor abban az osztályban lennék 1.-s, ahonnan alig vártam, hogy eljöjjek.
6/9 anonim válasza:
Igen.:D
1999. szilveszterére.:D
akkor voltam 15 éves.:D
Nagyon jóó volt :D
7/9 A kérdező kommentje:
én meg 7, de számomra is ugyanolyan emlékezetes volt :D
2011. máj. 5. 18:11
9/9 anonim válasza:
Én egyértelmű hogy visszamennék, bár még akkor nem volt itthon netem, szóval most írni se tudnék ide :), de amúgy nagyon jó volna, akkor lennék még csak gimis, és érettségi előtt állnék még, mindent másképp csinálnék, pályaválasztás szempontjából is, csajozás szempontjából is sokkal könnyebb lenne. Egyedül csak az internet hiányozna itthonról. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!