Mit tehetnék, hogy megértessem vele, hogy nem éri meg?
Egyik barátom velem egy városban lakik, a párja egy környező településen. Jelenleg a barátom az anyjával él, de fenntart itt egy albit, ahol összejövögetnek a párjával.
Viszont ezt az albit most fel akarja számolni, és egy másik városban akar albit kivenni. Azt mondja, hogy attol még nem költözik oda...
Kérdem én mi értelme egy másik városban kivenni albit akkor? Felesleges benzinköltség, vonatjegy... és idő..., ráadásul max hétvégente érnének rá lemenni, akkro meg mi értelme? Ha itt venne ki egy uj albit, akkor bármikor tudna a párjával is együtt lenni, és az albérleti díjat is ugyanugy el tudnák felezni... még magánélete is lenne... Arrol nem beszélve, hogy attól még bármerre kirándulhatnának....
Szerintem hülyeségre készül és nem tudom hogy értessem ezt meg vele...
mit gondoltok?
Ne szolj bele nem a te dolgod (ez nem bunkosag OK ezt kedvesen mondom)mert ha balul üt ki a dolog akkor téged fog hibáztatni felnőt ember tud dönteni ha rosszul dönt az a sajat hibaja lesz igy nem tud teged hibaztatni (amugy nagyon aranyos hogy igy agodsz)jo tanacs a jovore nezve inkabb ne avatkoz bele olyan dolgokba amik nem erintenek szemelyesen ezt ugy gondolom hogy olyan dolgok amik kozvetlenul befolyasoljak a te eleted (ezt is kedvesen mondo személyes tapasztalat:))akkor adj tanacsot ha kernek vonulj haterbe akkor is ha tudogy hogy igazad van mindenki a maga kárán tanul
remélem hogy segítetem és nem bántottalak meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!