Morrison's jó hely? Vagy hova érdemes menni bulizni? (Bp)
Nem rossz, de kb. heringdiszkó.
Beszélgetésre pl. a corvintető alkalmasabb, szerintem, úgyis jön már a jó idő.
4 eve imadtam a 2-t mindig odajartunk, aztan atalakitottak es vhogy lekerult oda a 8.ker es hagyjan h beszelni nem lehetett de mire egyik tancterrol atjutottam a masikra a felsom pantja mar nem a vallamon volt 2-en min. Letapiztak a mellem meg meg vagy 3-an a seggem es mivel hatalmas tomeg volt azt se tudtam kit kene pofanvagni... Szal mar nagyon reg nem voltam ott.
A tobbit nem ismerem, 3-ba most mentunk volna ma ehelyett en dokihoz mehetek...
Az 500 forintos koktelokkal nincs semmi baj ittam joparat anno en is. Attol h mas helyen 2000 adjak nem lesz jobb. Anyagban meg lazan kijon 500-bol.
Az viszont jol jellemzi a helyet h mennyire suttyo lett h szegeny noveredet megvertek ott... Mondom h leszabadult oda a 8.ker tele van gypsykkel akik a hely elott bunyoznak- en latva oket mondtam is anno a csajoknak ez nem jo otlet lemenni...
Am Mammut en szeretem az ottani helyeket.
Köszi a válaszokat!
Akkor inkább kihagyom.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!