A középiskola jobb olyan értelemben mint a megértés, vagy a csúfolódás mint általános-ban?
Én szakközépbe járok. Informatikai és Közgazdászba.. szal van fiú bőven(gondolom rájuk jobban jellemző a csúfolódás)
A mi sulinkba egyáltalán nincs csúfolódás,amúgy amikor ebbe a suliba mentem én is meglepődtem.. rendkívül udvariasak és illemtudóak, olyanok is akikből ki sem nézném.
17L
Lánynak lenni a sok fiú közt... :-) Mindenki neked udvarol.
Egyébként nem olyan gyerkes már a középiskola mint az általános. Legalább is mikor én jártam nem úgy volt. Ott már inkább a fúrkálódás megy, meg az egymás alá vágás. Az ilyen aljasságok, nem ez a nyílt dedós csúfolódás. És szerintem ez rosszabb, a másik háta mögött beszélni, a képébe vigyorogni, mint ez a "bi-bi-bí te vagy a giliszta/disznó". Mindenhol vannak gyökér emberek erre számolj. A melóhelyen is lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!