A szerelemmel kapcsolatosan milyen feladatokat lehetne kitalálni 14-15 éveseknek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 18:44
1/15 anonim válasza:
De suliba kell egy feladatlap vagy üvegezéshez??
nem mind1...:)
2/15 A kérdező kommentje:
Suliba kell mert németórán erről kel tartanom órát.
2011. ápr. 27. 18:48
3/15 anonim válasza:
ömm ...kérdések jók lesznek??Csak egy pl.-t mondj és én írok neked vagy 10-et...:)
Jó lesz?
4/15 A kérdező kommentje:
Juj azt megköszönöm.:$ :D
2011. ápr. 27. 19:35
5/15 anonim válasza:
de egyetlen egy példa kellene hogy milyenre gondoltál...
Egyet csak ki tudsz találni:)
Ja és írtad hogy német órára kell...németül vagy magyarul...mind a kettőt szívese vállalom:)
Csak Írj egy példát...
6/15 A kérdező kommentje:
Jó magyarul.:D am hallod én ugy fogom csinálni hogy csinálok sziveket meg kulcsokat és ilyen álomások lesznek. az egyiknél pl. kapnak egy szerelmes történetett és elö kell adniuk. :D
2011. ápr. 27. 19:43
7/15 anonim válasza:
ja értem...
Szóval pl az első lehet ilyen hogy játsszátok el hogy egy lány megkéri a fiút hogy járjanak(lány-fiú párosítás)...
Meg hasonló feladatok??
Szóval nem egyénileg lesz kérdés az osztályban?
8/15 A kérdező kommentje:
Ez jóó.:D nem nem egyénileg lesznek. csoportok lesznek az az kettő.
2011. ápr. 27. 19:51
9/15 anonim válasza:
jó akkor e-mailben küldöm a feladatokat nemsokára!!
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:D
hallod lécci erre küld zambovirag@citromail.hu
2011. ápr. 27. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!