Mit mondtál? Hogy volt?
Emlékszel az első pasidra/csajodra akivel összejöttél??
Ciki nem ciki de én nem :)
Arra sem emlékszem hány éves voltam,és nem azért mertbe voltam állva hanem azért mert egyszerűen szerintem az a kapcsolat nem volt még olyan lényeges,13 vagy 14 lehettem...
De már arra sem emlékszem hogy hogyan kértem meg a fiút hogy járjunk...Vagy ő kért meg??:O nem tudom:)
Neked hogy volt?Emlékszel mit mondtál?Ki kért meg kit?Vagy csak úgy jött?Elmesélnéd??
Köszi!
Kíváncsi lennék még hasonló érdekes sztorikra:)
Hehe... Még kislány voltam, nem voltam 10 se talán. Azt hittem, hogy szerelmes vagyok, persze abban a korban ez kizárt.:D Mindenesetre nagyon futottam a csávó után, rajongtam érte. Egyszer szó szerint futottam utánna, hogy utolérjem és megmondjam neki, hogy én bizony szeretem. Nálam 4-5 évvel idősebb volt, kislánynak is nézett rendesen.:P
Mikor utolértem nagy levegő vételek közepette annyit tudtam kinyőgni, hogy ne szólj semmit, én sem szólok semmit, szeretlek! És elszaladtam. :D :D :D
Szeretem az ilyen sztorikat...:)
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!