Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Meglehet ezt csinálni szépen?...

Meglehet ezt csinálni szépen? (tetoválás)

Figyelt kérdés
Régóta szeretném ezt a tetoválást, csak nem vagyok benne biztos, hogy szépen mutatna, hisz a fülemre akarom (mintha 3apró fülbevaló lenne még az eredetileg kifúrt lyuk mellé) három kis méretű csillagot szeretnék, de csak kontúrt, és nem tudom, hogy a puha bőrre szépen meg e lehet csinálni! Adjatok takácsot! Érdemes belevágnom???
2011. ápr. 26. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem igen, de ne "haver" csinálja, hanem keress egy szalont.

Ilyen pici minta nem kerül annyival többe, de ha elrontják, akkor is egy életen át viselni fogod.

Ahogy a szájkontúrt vagy szemhéjat is lehet tetoválni, úgy a fület is, bár sok az ideg, a porc, és nem lesz kellemes.

De hamar kész, szóval fogat összeszorít, és mehet!

:)

2011. ápr. 26. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Oh, nagyon szépen köszönöm a választ! Jól esett a normális hangnem! Ezen az oldalon kevés az ilyen válaszadó!!! Még egyszer köszi ;)
2011. ápr. 26. 17:15
 3/4 szamóca. ***** válasza:

simán meg lehet csinálni.

DE szerintem legyen 1, max kettő.

ha nagyon aprók a csillagok az messziről úgy fog kinézni mintha koszos lenne, és nem fog mutatni. nkábbl egyen kicsit nagyobb.

egyébként semmi akadálya, és nem is fáj annyira, ott nincsen csont.

2011. ápr. 26. 17:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát csont az tuti nincs! De idegvégződés van akármennyi!!! :D Majd meglátjuk mennyire fog fájni! kösziii:D
2011. ápr. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!