Meglehet ezt csinálni szépen? (tetoválás)
Figyelt kérdés
Régóta szeretném ezt a tetoválást, csak nem vagyok benne biztos, hogy szépen mutatna, hisz a fülemre akarom (mintha 3apró fülbevaló lenne még az eredetileg kifúrt lyuk mellé) három kis méretű csillagot szeretnék, de csak kontúrt, és nem tudom, hogy a puha bőrre szépen meg e lehet csinálni! Adjatok takácsot! Érdemes belevágnom???2011. ápr. 26. 17:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem igen, de ne "haver" csinálja, hanem keress egy szalont.
Ilyen pici minta nem kerül annyival többe, de ha elrontják, akkor is egy életen át viselni fogod.
Ahogy a szájkontúrt vagy szemhéjat is lehet tetoválni, úgy a fület is, bár sok az ideg, a porc, és nem lesz kellemes.
De hamar kész, szóval fogat összeszorít, és mehet!
:)
2/4 A kérdező kommentje:
Oh, nagyon szépen köszönöm a választ! Jól esett a normális hangnem! Ezen az oldalon kevés az ilyen válaszadó!!! Még egyszer köszi ;)
2011. ápr. 26. 17:15
3/4 szamóca. válasza:
simán meg lehet csinálni.
DE szerintem legyen 1, max kettő.
ha nagyon aprók a csillagok az messziről úgy fog kinézni mintha koszos lenne, és nem fog mutatni. nkábbl egyen kicsit nagyobb.
egyébként semmi akadálya, és nem is fáj annyira, ott nincsen csont.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát csont az tuti nincs! De idegvégződés van akármennyi!!! :D Majd meglátjuk mennyire fog fájni! kösziii:D
2011. ápr. 26. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!