Kamionos21, ha erre jársz és látod ezt: tényleg ennyire szeretsz vezetni? :D
Figyelt kérdés
Már több kérdésnél is láttam a válaszod, és kitűnik belőle, hogy az életed a vezetés :). Tényleg így van? Mások is válaszolhatnak, akiknek már feltűnt :D2011. ápr. 26. 00:45
11/13 anonim válasza:
*mármint NEM kelhetek fel helyetted
12/13 anonim válasza:
Hello. itt vagyok látom keresel :) igen mindennél jobban szeretek vezetni. elsőnek üzenem h jöjjön kamionosnak.utána nem hiszem h azt mondja h " nagy cucc" szerintem hamar meg fogja utálni. Kedves kérdező.csak nem egy leendőbeli kamionos vagy?
13/13 A kérdező kommentje:
á, nem, szerintem soha az életben nem fogok kamionban ülni és vezetni meg pláne :)). csak úgy elgondolkodtam most ezen, és gondoltam, próba szerencse, hátha tudsz többet mondani erről a kamionos szenvedélyedről :D. nem hiszem, hogy sokan vannak így ezzel, mint te, bár nem ismerek kamionosokat :D.
2011. ápr. 26. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!