Miért távolodik el tőlem mindenki? Vagy csak én érzem úgy?
Mostanában eléggé egyedül érzem magam,úgy érzem,senkinek sem vagyok fontos.Ha találkozok a barátnőimmel,mindig érdeklődök felőlük,hogy mi újság velük,meghallgatom a panaszáradatukat,de sose kérdeznek vissza: és veled mi újság? te hogy érzed magad? én kíváncsi vagyok mindenkire,de úgy tűnik,rám tesznek magasról.sokszor én
írok rájuk,de van,hogy nem látom őket fent sehol,ha eltűnök napokra,nem keresnek,sztem észre se vennék ha 2 hétre eltűnnék.pasim sincs,de ez már lehet a kisebb gond ehhez képest.egyik srác sem érdeklődik hosszú távon,előbb-utóbb eltűnnek.mostanában volt,hogy egy lánytól megkérdeztem,lenne-e kedve bulizni jönni,erre nem elég,hogy nem válaszolt,hanem elment mással bulizni,és nagy boldogan kiírta face-re,hogy milyen jó buli volt.én sose lennék ilyen pofátlan senkivel,még ha nem is annyira kedvelem.főleg úgy,hogy az a lány nyitott felém,és úgy beszél hozzám,mintha legjobb barátnők lennénk.a volt barátom,akivel még mindig jóban vagyunk,van,hogy napokra eltűnik.hiányzik,hogy valaki megkérdezze néha tőlem,mi újság velem,mert úgy érzem,senkit sem izgat...:S ha én nem kezdeményezek,nem marad senkim.nem értem,mi baj lehet velem...nyilván nem vagyok jó passzban mostanában,de ettől még valakit érdekelhetne,mi van velem. 23/L
a barátnőid mióta a barátnőid??
ha régóta, akkor szerintem mondd el ezt nekik, lehet egyszerűen így szokták meg, és te eddig nem panaszkodtál. úgyhogy itt az ideje. családdal mi a helyzet??
szerencsére a családommal nincs semmi gond,bár velük se beszélek meg mindent,de jól kijövök mindenkivel,mivel hétközben nem vagyok otthon,ritkán látnak.
kát b.nőmmel gimi óta vagyok jóban,bár az egyikkel csak tavaly kezdtünk el jobban "barátkozni",miután szakított a barátjával...most megint összejött egy sráccal,azóta úgy érzem,tényleg elkezdett hanyagolni,ő sosem jön hozzám,mindig csak engem hív,h menjek,ha nem tudok,ő nem jön.elég egyoldalú a dolog :S lehet csak én reagálom túl,nem tudom...
fontosak neked a barátaid? akkor beszéld meg velük, ha akkor se változik akkor hagy őket a francba ,meg se érdemelnek
tudom h nehéz barátkozni,de próbáld meg- valami weboldalon vagy olyanokkal a osztályodban/munkahelyeden akik felé eddig nem nyitottál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!