Ha megnyernéd az ötöslottó főnyereményét 1,1 milliárd forintot, mi lenne az első dolog amit csinálnál?
Figyelt kérdés
Én nem hinném el,azt hinném hogy álmodom és álmomba nyertem meg , lesokkolna. :D2011. ápr. 25. 18:50
12/14 anonim válasza:
Szeretem a főnökömet:
Vennék neki minden kébelfajtából. vagy 50 cükilométernyit, 2zsák vago-t és elköszönnék tőle .
Aztán egy külerületi részen egy tavat, ahol 100 méeterre egymástól a család minden ragjának egy príma házat építenék. Együtt is lennénk, de mindenki élheti a saját családi életét.
A többiből régi néhány tervemet finanszíroznám.
13/14 anonim válasza:
Megvennék egy több 10 hektáros területet, és egy iszonyatosan jó lovardát csinálnék rá. (Meg persze megvannak rá egy házat.) BÁRCSAK 😍😍😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!